ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΊ

Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα brands παγκοσμίως.

Μαζί τους σχεδιάζουμε τρόπους που αναβαθμίζουν ολόκληρη την αγορά.

Μαζί τους δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για την αυτοκινητοβιομηχανία.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ PROJECT

Για περισσότερα από 26 χρόνια η INTER CARS συνεργάζεται με τις κορυφαίες μάρκες από τη βιομηχανία ανταλλακτικών. Για σχεδόν τρεις δεκαετίες βαδίζουμε χέρι-χέρι μαζί με εσάς, τη νέα γενιά μηχανικών με τις τόσες δυνατότητες.

Γνωρίζουμε ότι είστε το μέλλον της βιομηχανίας και ότι εξαιτίας σας οι τροχοί γυρίζουν απρόσκοπτα. Ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός στηρίζεται συνεργάτες, που προσφέρουν ότι χρειάζεται ο κλάδος. Με τη βοήθεια τους και τη δική μας θα γίνετε οι καλύτεροι επαγγελματίες.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

INTER CARS

Η Inter Cars είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Η γκάμα των προϊόντων μας είναι αρκετά εκτεταμένη. Εκτός από τους κύριους τομείς εισαγωγής και διανομής ανταλλακτικών προσωπικού, βαρέων φορτηγών οχημάτων, προσφέρουμε εξοπλισμό και έπιπλα πρατηρίων, ανταλλακτικά για μοτοσικλέτες, γεωργική τεχνολογία, ειδικά προϊόντα ρύθμισης, αξεσουάρ και βοηθητικά προϊόντα για αυτοκίνητα. Προσφέρουμε προϊόντα από περίπου 500 γνωστές μάρκες και κατασκευαστές, οι οποίοι έχουν στο μυαλό τους την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα κάθε προϊόντος τους.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ZF aftermarket

Η ZF Aftermarket είναι παγκόσμιος προμηθευτής γνήσιων ανταλλακτικών (OE) και τμήμα της παγκοσμίου κλίμακας ZF Friedrichshafen AG, η οποία παρέχει λύσεις για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα και για βιομηχανικές ανάγκες, υποστηρίζοντας έτσι την ανάπτυξη της κίνησης της νέας γενιάς. Η ZF Aftermarket προσφέρει:

• υλικά συστήματος διεύθυνσης και ανάρτησης καθώς και υλικά της LEMFÖRDER από καουτσούκ-μέταλλο.
• αμορτισέρ, ελατήρια, συμπλέκτες και βολάν διπλής μάζας SACHS ,
• εξαρτήματα διεύθυνσης, ανάρτησης και φρένων TRW,
• καθώς και εξαρτήματα μάρκας ZF, όπως ανταλλακτικά κιβωτίου ταχυτήτων και κιτ λαδιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το πρόγραμμα loyalty:
https://aftermarket.zf.com/go/en/
http://www.zf.com

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

BOSCH

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bosch έχουν σχεδιαστεί για να συναρπάζουν και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής παρέχοντας καινοτόμες και χρήσιμες λύσεις. Καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας της στη σλοβακική αγορά, η Bosch κατάφερε να δημιουργήσει τη θέση ενός σημαντικού κατασκευαστή και επενδυτή. Τα προϊόντα τεχνολογίας αυτοκινήτων τους έχουν εισέλθει με επιτυχία τόσο στα αυτοκίνητά μας, όσο και στα πρατήρια καυσίμων και στις βιομηχανικές επιχειρήσεις.

Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών
Εξοπλισμός σέρβις και διαγνωστικά
Εκπαιδευτικά κέντρα και μια ιδέα υπηρεσιών

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CONTINENTAL

H Continental είναι ο συνεργάτης σας με λύσεις και υπηρεσίες στην παγκόσμια αγορά αυτοκίνησης. Η φιλοδοξία μας σαν όμιλος παγκόσμιας τεχνολογίας και ως και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές αυτοκινήτων και κατασκευαστές ελαστικών, είναι να έχουμε πάντα την καλύτερη λύση για τις ανάγκες των πελατών μας. Με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο, τη σωστή τεχνολογία, την κορυφαία ποιότητα και υπηρεσίες που παρέχουν πραγματική προστιθέμενη αξία. Η γκάμα των υπηρεσιών και η ποικιλία των προϊόντων του Ομίλου ContiTech Power Transmission Group:
· Ιμάντες κίνησης και εξαρτήματα κινητήρα: Η ποιότητα των OE εξαρτημάτων σε ιμάντες κίνησης μας είναι η πρώτη επιλογή για επαγγελματίες παγκοσμίως.
· Εξαρτήματα κινητήρα με την εγγύηση ποιότητας της Continental.
· Εργαλεία: Κατάλληλα εργαλεία μέτρησης και συναρμολόγησης για όλα τα προϊόντα που διευκολύνουν τη σκληρή εργασία του μηχανικού αυτοκινήτων.
· Υπηρεσίες για συνεργεία: 5 χρόνια εγγύηση, βίντεο εκμάθησης «παρακολούθηση και εργασία», κέντρο πληροφοριών προϊόντων (PIC – Product Information Center), τεχνικές εκπαιδεύσεις και γραμμή τεχνικής υποστήριξης.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ELRING

Ο ιδανικός προμηθευτής για επαγγελματικές επισκευές κινητήρων. Η Elring προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο με φλάτζες, ανταλλακτικών σέρβις και στεγανωτικών που συμμορφώνονται με όλες τις απαιτήσεις της αγοράς. Η Elring αναπτύσσει και κατασκευάζει εξαρτήματα για κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, συστήματα εξάτμισης και εναλλακτικές τεχνολογίες για την πλειοψηφία των κατασκευαστών αυτοκινήτων και κινητήρων. Οι καινοτομίες μας και οι επαγγελματικές μας δεξιότητες στον τομέα των γνήσιων ανταλλακτικών προσφέρουν τη βάση για υψηλά επίπεδα δημοτικότητας και επιτυχίας στην παγκόσμια αγορά ανταλλακτικών. Η επωνυμία Elring προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο: ποιότητα, λειτουργική αξιοπιστία και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση premium επιπέδου. Η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε περιλαμβάνει, για παράδειγμα εμπορικές και τεχνικές εκπαιδεύσεις, πληροφορίες σέρβις, αναλυτικά σχέδια για φορτηγά, μηνιαία ενημερωτικά φυλλάδια που εστιάζουν σε λύσεις στεγάνωσης κινητήρα, διαδικτυακό οδηγό στεγανοποίησης, αναλυτικά βίντεο επαγγελματικής εγκατάστασης, την Erling Academy, το νέο εκπαιδευτικό φορτηγό της Erling και πολλά ακόμα.
Τα αυθεντικά προϊόντα Erling είναι αναγνωρισμένα από αντιπροσωπείες, από μηχανικούς και πελάτες σε όλον τον κόσμο. Σε αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνονται συστήματα κεφαλής κυλίνδρου και στεγανοποίησης, τσιμούχες λαδιού και στεγανοποιήσεις στελέχους βαλβίδας, στεγανοποιητικά υλικά και συγκολλητικά σπειρωμάτων, καθώς και σετ μπουλονιών και φλατζών – για πλήρη και μερική συντήρηση.
“Erling – Das Original” – αυτό είναι το σήμα της υψηλής ποιότητας, της ασφάλειας, της εξυπηρέτησης, της διαθεσιμότητας και της αξιοπιστίας.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

FEBI

Η FEBI είναι πρωτοπόρος στην αγορά ανταλλακτικών. Ως οικογενειακή εταιρεία με μακροχρόνια παράδοση, πάντα υποστηρίζει εναλλακτικές λύσεις με γνήσια ανταλλακτικά ίδιας ή ακόμα υψηλότερης ποιότητας προς όφελος των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

Μια γκάμα περισσότερων από 40.000 τεχνικών ανταλλακτικών για τα επιβατικά και τα οχήματα επαγγελματικής χρησιμότητας επεκτείνεται συνεχώς καθώς νέα προϊόντα πρέπει να εισαχθούν στην αγορά ανταλλακτικών το συντομότερο δυνατό. Ο Ferdinand Bilstein εκπροσωπείται σε περισσότερες από 70 χώρες είτε μέσω των δικών τους υποκαταστημάτων είτε μέσω επιλεγμένων συνεργατών.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

MEYLE

Τόσο έμπιστη όσο ένας φίλος. Ανταλλακτικά αυτοκινήτων MEYLE – περισσότερα από 24.000 ανταλλακτικά για αυτοκίνητα, βανάκια και φορτηγά. Οι επισκευές βασίζονται στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων MEYLE σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως. Η μάρκα είναι συνώνυμο των ανταλλακτικών κορυφαίας ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της αγοράς ανταλλακτικών. Προϊόντα διαθέσιμα σε εξειδικευμένους εμπόρους. Η MEYLE προμηθεύει υψηλής ποιότητας αξιόπιστα και ανθεκτικά ανταλλακτικά για οχήματα που κατασκευάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και από αξιόπιστους κατασκευαστές συνεργάτες. Η MEYLE σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και εξαιρετικά διαφοροποιημένη διαλογή. Είτε χρειάζεστε ανταλλακτικά πλαισίου, ανταλλακτικά συστήματος μετάδοσης κίνησης, ανταλλακτικά φρένων, ανάρτηση, εξαρτήματα συστήματος ψύξης, φίλτρα, εξαρτήματα, ηλεκτρονικά ή αισθητήρες – η MEYLE είναι το συνώνυμο των ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

SCHAEFFLER

Η Schaeffler είναι παγκόσμιος κατασκευαστής και πωλητής ανταλλακτικών και λύσεων επισκευής σε ποιότητα OEM. Με τις επωνυμίες LuK, INA και FAG, προσφέρει συστήματα συμπλέκτη, αποζεύκτες συμπλέκτη, εξαρτήματα κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων, καθώς και ανταλλακτικά πλαισίου. Όλα τα εξαρτήματα είναι βέλτιστα συντονισμένα μεταξύ τους και επιτρέπουν μια γρήγορη και επαγγελματική αντικατάσταση. Επιπλέον, η εταιρεία αναπτύσσει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υπό την επωνυμία REPXPERT, όπως πρακτικά εργαστήρια και εκπαίδευση, ειδικό εξοπλισμό σέρβις ή έναν εξειδικευμένο ιστότοπο με πληροφορίες προϊόντων και υπηρεσιών και οδηγούς εγκατάστασης.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

MANN+HUMMEL

Η MANN-FILTER, η κορυφαία μάρκα φίλτρων στην αγορά αυτοκινήτων, προσφέρει καινοτόμες λύσεις στις νέες, απαιτητικές ανάγκες φιλτραρίσματος. Είτε αυθεντικά εξαρτήματα ή σε κιτρινοπράσινα κουτιά, είτε για επιβατικά αυτοκίνητα, είτε σε επαγγελματικά: ή ποιότητα των MANN-FILTER προϊόντων είναι αξιόπιστη σε όλο τον κόσμο. Επιλέγετε πάντα γνήσια MANN-FILTER για 100% ποιότητα ΟΕΜ.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Valeo

Η Valeo Service, μέρος του Ομίλου Valeo, είναι ο ειδικός στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων παγκοσμίως. Η δέσμευση της Valeo Service είναι να φροντίζει εσάς και τα οχήματα των πελατών σας (επιβατικά και βιομηχανικά οχήματα) για πολύ καιρό αφού απομακρυνθούν από το χώρο παραγωγής.
Η Valeo Service παρέχει μια πλήρης σειρά υπηρεσιών, από γνήσια ανταλλακτικά (OE) σε κατασκευαστές και ανταλλακτικά και αξεσουάρ στην Ανεξάρτητη Αγορά (Independent Aftermarket – IAM). Η Τεχνογνωσία του προϊόντος περιλαμβάνει: Συστήματα μετάδοσης, κλιματισμό, υαλοκαθαριστήρες, συστήματα φωτισμού, συστήματα ψύξης και αέρα, ηλεκτρικά συστήματα.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

SHELL

Η Shell είναι μια διεθνής ενεργειακή εταιρεία με εξειδίκευση στην εξερεύνηση, παραγωγή, διύλιση και εμπορία πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και στην κατασκευή και εμπορία χημικών. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες και ακολουθούμε μια καινοτόμο προσέγγιση για να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση ενός βιώσιμου ενεργειακού μέλλοντος. Επενδύουμε επίσης στην ενέργεια, μεταξύ άλλων από πηγές χαμηλών εκπομπών άνθρακα, όπως η αιολική και η ηλιακή ενέργεια και νέα καύσιμα για τις μεταφορές, όπως προηγμένα βιοκαύσιμα και υδρογόνο. Η Shell διαθέτει μια αλυσίδα εφοδιασμού λιπαντικών παγκόσμιας κλάσης που περιλαμβάνει 32 μονάδες ανάμειξης, τέσσερις μονάδες βασικών ελαίων, δέκα μονάδες γράσου και έξι κόμβους αποθήκευσης βασικών λαδιών GTL. Οι μάρκες μας όπως Helix, Rimula, Rotella, Pennzoil, Spirax, Tellus, Omala και Gadus είναι οι πιο προτιμώμενες μάρκες στις κατηγορίες τους από τους πελάτες μας. Η Shell έχει πάνω από 300 επιστήμονες και μηχανικούς που εργάζονται σε εξειδικευμένα τεχνικά κέντρα λιπαντικών στις ΗΠΑ, την Κίνα, τη Γερμανία, την Ινδία και την Ιαπωνία, αφιερωμένα στην έρευνα και ανάπτυξη λιπαντικών και λαδιών. Η Shell Lubricants, ως νούμερο ένα παγκόσμιος προμηθευτής λιπαντικών, παρέχει κορυφαία λιπαντικά σε καταναλωτές σε περισσότερες από 100 χώρες και φέρνει παγκοσμίου επιπέδου τεχνολογικές γνώσεις στα προϊόντα της, προσφέροντας σας τις καλύτερες συνθέσεις για το όχημά σας. Η Shell Lubricants διατηρεί τη θέση της ως ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τελικών λιπαντικών για 16η συνεχή χρονιά, σύμφωνα με την 20η έκδοση της έκθεσης της Kline & Company Global Lubricants: Market Analysis and Assessment 2021. Η Shell Helix Ultra με τεχνολογία PurePlus είναι το μόνο λιπαντικό κινητήρα που χρησιμοποιείται από Scuderia Ferrari, BMW Motorsport και Hyundai Motorsport στη σειρά αγώνων που αναφέρεται.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

VARTA

Η Clarios – ιδιοκτήτης της μάρκας VARTA – ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μπαταριών αυτοκινήτων στον κόσμο και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές γνήσιων ανταλλακτικών (ΟΕ) παγκοσμίως. Η Clarios προσφέρει μια ευρεία γκάμα μπαταριών οξέος μόλυβδου και ιόντων λιθίου υψηλής ποιότητας για την υποστήριξη των αναγκών όλων των τύπων οχημάτων.
7 στα 10 πρόσφατα κατασκευασμένα οχήματα με συστήματα start-stop και εξοπλισμένα με AGM διαθέτουν μπαταρία VARTA.
Οι μπαταρίες της VARTA τοποθετούνται σε εκατομμύρια αυτοκίνητα και φορτηγά, μοτοσυκλέτες και τροχόσπιτα. Κάθε μπαταρία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πολυετούς εμπειρίας μηχανικών. Έχουν κατασκευαστεί ειδικά για την υψηλότερη απόδοση, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία πλέγματος PowerFrame®. Περισσότερες από 100 παράμετροι απόδοσης του προϊόντος μετρούνται κατά τη διαδικασία παραγωγής.
Σε αυτούς τους κατασκευαστές αυτοκινήτων ταιριάζουν οι μπαταρίες VARTA: Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Ferrari, Fiat Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lamborghini, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Opel Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Škoda, Vauxhall, Volkswagen, Volvo.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

NRF

Η NRF, ή αλλιώς Nederlandse Radiateuren Fabriek, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές προϊόντων ψύξης και λύσεων για οποιαδήποτε αγορά after market αυτοκινήτου, ναυτιλίας, σιδηροδρόμους και βιομηχανικής αγοράς για σχεδόν 100 χρόνια. Η ιστορία της εταιρείας χρονολογείται από το 1927. Τότε, ο R. Bloksma Senior ίδρυσε την Nederlandse Radiateuren Fabriek στο Άμστερνταμ. Το εργοστάσιο αρχικά επικεντρώθηκε μόνο στην επισκευή καλοριφέρ, αλλά το 1930 η NRF ξεκίνησε επίσης το τμήμα παραγωγής της. Σήμερα, το NRF διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο με 8 αποθήκες που βρίσκονται σε στρατηγικά μέρη της Ευρώπης και περισσότερα από 11.500 είδη να προσφέρει. Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο αναπτύσσεται συνεχώς και χάρη στην κυκλοφορία αισθητήρων, η NRF προσφέρει προϊόντα όχι μόνο για ψύξη κινητήρα και κλιματισμό. Στις δικές της εγκαταστάσεις ανάπτυξης και έρευνας, η εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της είναι της υψηλότερης ποιότητας.

Λόγω των στρατηγικά τοποθετημένων αποθηκών και κέντρων εξυπηρέτησης πελατών, η NRF είναι ένας παγκόσμιος παίκτης στη δευτερογενή αγορά, αλλά και τοπικός συνεργάτης. Καθημερινά, τα προϊόντα NRF προσεγγίζουν πελάτες σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ενδυνάμωση Απόδοσης!

Facebook Instagram