Συχνές ερωτήσεις

Το Young Car Mechanic είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που στοχεύει στον τομέα της επισκευής αυτοκινήτων στον κλάδο μας. Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο τίτλος, απευθύνεται σε μαθητές τεχνικών σχολών. Ο κύριος στόχος είναι η διάδοση της ευαισθητοποίησης των νέων σχετικά με το επάγγελμα του μηχανικού αυτοκινήτων, η ανταλλαγή εμπειριών και μεθόδων εκμάθησης και η εύρεση νέων ταλέντων στον τομέα της μηχανικής και του σέρβις μηχανοκίνητων οχημάτων.

Τον Μάιο του 2019 πραγματοποιήθηκαν στην Πολωνία τρεις διεθνείς τελικοί με εκπροσώπους από 7 χώρες, στις οποίες δραστηριοποιείται η Inter Cars. Ωστόσο, πολλές από τις συμμετέχουσες χώρες έχουν πολύ μεγαλύτερη εθνική εμπειρία από τα τρία χρόνια.

Πέρυσι, ήταν η Βουλγαρία, η Εσθονία, η Λιθουανία, η Λετονία, η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Ουκρανία. Στους επόμενους διεθνείς τελικούς θα δουν ομάδες από την Ελλάδα, τη Σλοβακία και την Κροατία στις οποίες δραστηριοποιείται η Inter Cars.

Αυτός ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από την αρχή του από την Ιnter Cars, του μεγαλύτερου και πιο αξιόπιστου προμηθευτή ανταλλακτικών για επιβατικά και επαγγελματικής χρησιμότητας αυτοκίνητα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Για εμάς, είναι επομένως φυσικό να υποστηρίζουμε ειδικούς από αυτόν τον τομέα.

Δεν γίνονται μεγάλα πράγματα από μόνα τους. Γι’αυτό και εμείς έχουμε τις μεγαλύτερες μάρκες από τον κλάδο που συμμετέχουν στη δημιουργία και διοργάνωση ενός τέτοιου διαγωνισμού. Μεταξύ των σταθερών συνεργατών μας είναι μάρκες όπως ZF-TRW, BOSCH, Schaeffler, Elring. Η VARTA και η Hella έχουν επίσης υποστηρίξει τους διεθνείς τελικούς του 2019.

Αυτή η ευκαιρία έρχεται μια φορά το χρόνο και οι καλύτεροι παίρνουν πολύτιμα βραβεία. Τα Ελληνικά χέρια είναι επιδέξια. Γιατί να μην το εκμεταλλευτείτε;

Σίγουρα θα ωφεληθεί και το σχολείο σας. Κάθε αγωνιζόμενος δεν στέκεται μόνο για αυτούς, αλλά και για τους δασκάλους του και το σχολείο στο οποίο φοιτούσε. Οι καλύτεροι από τους καλύτερους λαμβάνουν βραβεία αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τους διεθνείς τελικούς στην Πολωνία, τα οποία μοιράζονται μεταξύ μαθητή και δασκάλου σε διαφορετική αναλογία. Το σχολείο σας μπορεί έτσι να αποκτήσει εξοπλισμό ή να βελτιώσει το εκπαιδευτικό του περιβάλλον.

Πρώτα απ 'όλα, μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό μας. Περιηγήσου προσεκτικά σε ολόκληρο τον ιστότοπό μας. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στους κανόνες. Μίλα με τον δάσκαλό σου και δώσε κίνητρο στους συμμαθητές σου

Απλώς κάνε κλικ στην εγγραφή. Μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στην εγγραφή είτε από την ενότητα κανόνων είτε απευθείας μέσω του επάνω μενού στον ιστότοπο. Εάν γνωρίζεις ήδη τα πάντα, παρακαλούμε συμπλήρωσε την απαιτούμενη φόρμα. Αναλαμβάνουμε εμείς από εκεί. Θα σε ενημερώσουμε τι πρέπει να κάνεις για να μην χάσεις τίποτα.

Θα είναι προς όφελός σου. Οι φιναλίστ από την Ελλάδα ταξιδεύουν στο εξωτερικό και επικοινωνούν με ξένους συναδέλφους. Τα τεχνικά καθήκοντα τα διαχειρίζονται εκπρόσωποι διεθνών εμπορικών σημάτων. Θα επικοινωνούν προφορικά, με χειρονομίες, αλλά και στα αγγλικά.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΊ

Facebook Instagram